Marţi, trei ceasuri... cu fluierături "pentru corupţi". Protest la Parlament şi la sediile PSD

"Marţi, fluieră-i pe corupţi!", este îndemnul lansat pe Facebook de mai multe grupuri de iniţiativă civică, marţi fiind ziua când la vot intră prima dintre cele trei legi ale Justiţiei.
Protest
Protest (Alexandru Socol Bsk)

Pe Facebook s-a dat semnalul pentru un nou protest ce urmează să aibă loc marţi, când în Parlament urmează să intre, la vot, prima dintre cele trei legi ale justiţiei. Cum modificările legilor Justiţiei este proiectul la care PSD ţine neabătut, în pofida criticilor magistraţilor, societăţii civile etc., cetăţenii sunt îndemnaţi ca, vreme de trei ceasuri, respectiv în intervalul 12.00 - 15.00, să vină cu un fluier fie la Parlament, fie la sediile PSD din ţară şi să.. fluiere.

"Marţi, 12 decembrie, se votează prima din cele 3 Legi ale Justiţiei în Camera Deputaţilor.

Ne aşteaptă o iarnă grea, în care acţiunea fiecăruia dintre noi va fi de nepreţuit. Cu fiecare efort pe care îl vom face împreună, vom fi mai aproape de a păstra justiţia independentă.

Aşa că marţi, la ora 12 fix, indiferent unde te afli, mergi la sediul PSD din oraşul tău. Dacă eşti în Bucureşti, hai la Parlament.
- Nu uita să aduci cu tine un fluier!
-Aceasta este o formă de protest non-violentă.
Fiecare persoană este răspunzătoare pentru faptele sale şi va răspunde pentru acţiunile sale", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul este promovat de: Rezistenţa, Insistăm, Iniţiativa România, Asociaţia Civică ProFest, Acţiunea Civică Galaţi, Corupţia Ucide, Declic, VeDemJust, Institutul pentru Politici Publice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne