Marius Copil, sfertfinalist în proba de dublu de la Bendigo (challenger)

Tenismanul român alături de Denis Molceanov (Ucraina) a obţinut calificarea în faza superioară a competiţiei australiene după ce au învins perechea Jaume Munar (Spania)/Emil Ruusuvuori (Finlanda) cu scorul de 6-4, 6-7 (6), 10-3.
Jucătorul român de tenis Marius Copil.
Jucătorul român de tenis Marius Copil. (Getty Images)

Cuplul format din tenismanul român Marius Copil şi ucraineanul Denis Molceanov a înregistrat un nou succes pe tabloul de dublu al turneului challenger de la Bendigo (Australia), dotat cu premii totale în valoare de 162.480 dolari.

Cei doi iubitori au sportului alb s-au impus cu scorul de 6-4, 6-7 (6), 10-3 în faţa perechii formate din Jaume Munar (Spania) şi Emil Ruusuvuori (Finlanda). Partida a durat o oră şi 27 de minute.

Copil şi Molceanov şi-au asigurat astfel un cec de 1.920 de dolari, respectiv 25 de puncte ATP la dublu, urmând să întâlnească în continuare pe capii de serie numărul trei la cucerirea trofeului, Jonathan Erlich (Israel)/Andrei Vasilevski (Belarus).

Luni, în primul tur la simplu, Copil a fost eliminat de jucătorul ţării gazdă, australianul Andrew Harris, scor final 4-6, 7-5, 7-6 (7).