Liga I. FC Voluntari a rămas fără antrenor! Cristiano Bergodi a părăsit gruparea ilfoveană

"FC Voluntari anunţă rezilierea contractului cu antrenorul Cristiano Bergodi, care a pregătit echipa noastră în perioada noiembrie 2018-decembrie 2019.. Mulţumim, Cristiano Bergodi!" - a anunţat gruparea ilfoveană pe pagina oficială de Facebook.
Antrenorul italian Cristiano Bergodi.
Antrenorul italian Cristiano Bergodi. (FC Voluntari/facebook)

FC Voluntari a renunţat la serviciile antrenorului italian Cristiano Bergodi, potrivit anunţului făcut de gruparea din Ilfov, luni, pe site-ul de socializare facebook.

"MULŢUMIM, CRISTIANO BERGODI !

FC Voluntari anunţă rezilierea contractului cu antrenorul Cristiano Bergodi , care a pregătit echipa noastră în perioada noiembrie 2018-decembrie 2019. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îi urează mult succes în continuare!"

Bergodi reuşise în stagiunea precedentă să-şi salveze echipe de la retrogradare. În acest moment FC Voluntari se află tot într-o situaţie asemănătoare, pe ultima poziţie în clasamentul Ligii I, cu doar 8 puncte după 22 de etape, singura victorie fiind obţinută în deplasare cu FCSB (3-1). Ilfovenii au de disputat şi o restanţă, returul cu FCSB.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport