Adrian Mutu este noul selecţioner al naţionalei de tineret a României

După o perioadă îndelungată, timp în care au fost vehiculate nenumărate nume pentru funcţia de selecţioner a naţionalei U21 de fotbal a României, Federaţia Română de specialitate a decis într-un final persoana care va conduce destinele tricolorilor mici: Adrian Mutu.
Fostul internaţional Adrian Mutu.
Fostul internaţional Adrian Mutu. (Adrian Mutu/facebook)

Federaţia Română de Fotbal a hotărât ca fostul internaţional Adrian Mutu să fie noul tehnician al naţionalei de tineret U21 a României.

În vârstă de 40 de ani, Briliantul îl va precede la cârma naţionalei mici pe Mirel Rădoi, după ce acesta din urmă a fost promovat în funcţia de selecţioner al naţionalei mari în noiembrie 2019.

Mutu a mai antrenat în trecut pe ASA Tg. Mureş (secund) şi FC Voluntari, a fost manager general la Dinamo, respectiv manager sportiv al naţionalei U21 a României.

În prezent el se afla pe banca tehnică Al Wahda U21, dar o clauză în contract îi permitea să rupă înţelegerea cu echipa din Emiratele Arabe Unite, în orice moment, dacă este ofertat pentru un post de selecţioner al unei naţionale a României.

Astfel, se pare că între timp fostul număr 10 al primei reprezentative a ţării noastre s-a întors deja în ţara natală unde, potrivit Fanatik, va semna un contract pe o perioadă de doi ani de zile, obiectivul principal fiind calificarea la Campionatul European.

Ca jucător Adi Mutu a activat la FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Tg. Mureş.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport