“Mâinile sus, poliţia!". Surpriză într-o intervenţie a poliţiei [video]

Cerb
Cerb (pixabay.com)

Poliţia din Lufkin, Texas (Statele Unite ale Americii), a primit vineri 7 iunie, la primele ore ale dimineţii, o cerere disperată de ajutor. Un cetăţean a cerut ajutor urgent, deoarece în casă a intrat un hoţ.

Omul, potrivit postării agenţilor de poliţie pe pagina lor de Facebook, pe care au pus şi clipul video cu intervenţia, a avut doar timp să se ascundă într-un dulap şi de acolo a cerut ajutor, în timp ce auzea cum hoţul spărgea sticle şi dărâma mobile şi obiecte. Odată ajunşi la faţa locului agenţii de poliţie au ordonat mai întâi criminalului să iasă afară cu mâinile ridicate. Dar, neprimind niciun răspuns, au decis să intre în casă. În locul unui hoţ, spre marea lor surpriză, s-au “confruntat” cu un cerb care, speriat, a continuat să alerge prin camere distrugând mobilierul şi obiectele.

În cele din urmă, animalul, care nu a fost rănit, a găsit uşa şi s-a întors în libertate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style