Maia Sandu: Echipa viitorului guvern al R. Moldova este o ofensă la adresa UE

Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

În cadrul unei emisiuni la TV8, Maia Sandu a declarat că Igor Dodon l-a nominalizat pe Ion Chicu premier pentru a avea un prim-ministru docil care îl va asculta şi îi va îndeplini toate dorinţele.

„Ion Chicu a acuzat oficiali ai Uniunii Europene de furtul miliardului. Mă întreb dacă această numire vine să sfideze UE. Nu este foarte clar ce vrea să facă Igor Dodon (…), cum are de când să formeze reforme, să obţină asistenţă externă.

Dacă nu vor obţine asistenţă externă, atunci vor trebui să facă ceea ce a făcut anterior PD: să se împrumute la dobânzi foarte mari”, a adăugat aceasta.

Fostul premier moldovean crede că echipa viitorului guvern a fost negociată cu Partidul Democrat şi este o ofensă la adresa UE.

„Nu cred într-un Guvern tehnocrat, cred că va fi o combinaţie de oameni care au fost şi la PD şi la PSRM. Premierul desemnat de Igor Dodon îl vorbeşte de bine pe Plahotniuc”, a conchis Maia Sandu menţionând că noul Guvern a fost prezentat cu o rapiditate uimitoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe