PL condamnă acţiunile regimului mafiot Dodon, PSRM şi PD: Astăzi s-a dat încă o palmă justiţiei şi statului de drept

Partidul Liberal, foto simbol
Partidul Liberal, foto simbol (radiochisinau.md)

Conducerea Partidului Liberal a menţionat că preşedintele Igor Dodon şi Partidul Socialiştilor au găsit susţinere la aliaţii lor eterni din Partidului Democrat, pentru a da jos Guvernul Sandu şi pentru a moşteni sistemul mafiot al lui Plahotniuc.

„Asumarea Guvernului pentru legea privind procurorul general l-a demascat pe Dodon care a trişat la preselecţie, la fel ca şi la concursurile pentru Curtea Constituţională, Centrul Naţional Anticorupţie etc. Astfel, Dodon şi PSRM şi-au dat aramă pe faţă.

Dodon, PSRM şi PD au demonstrat, încă o dată, că sunt în stare de orice, pentru a împiedica alegerea unui procuror general independent, la fel cum a făcut şi Plahotniuc”, se arată într-un comunicat de presă al PL.

Totodată, liberalii consideră că astăzi nu este vorba de căderea Guvernului Sandu, astăzi este despre încă o palmă dată justiţiei şi statului de drept, şi un cuţit în spate fiecărui cetăţean al Republicii Moldova, din partea celor din PSRM şi PD, care vor, cu orice preţ, să menţină totul subjugat în Moldova, tot ce a mai rămas şi pe toţi care au rămas.

„Mafia din Parlament, PSRM, PD şi Şor şi-au semnat astăzi propria sentinţa de condamnare. Cu siguranţă, majoritatea cetăţenilor RM îi va mătura de la putere. Primul, în acest sens, va fi Dodon. De azi, începe numărătoarea inversă pentru ei toţi, la fel cum a început şi pentru Plahotniuc, în vara anului trecut”, au conchis liberalii.