Maia Sandu, despre alegerile locale: R. Moldova are nevoie de oameni integri şi curajoşi în toate funcţiile publice

Alegerile sunt şansa de a alege oameni curajoşi şi profesionişti, care îşi doresc să lucreze pentru oameni şi să continue lupta împotriva sistemului mafiot iniţiat la nivel central, afirmă Maia Sandu.
Maia Sandu, premierul R. Moldova
Maia Sandu, premierul R. Moldova (facebook.com/Maia Sandu)

În contextul alegerilor locale care au loc duminică, 20 octombrie în Republica Moldova, premierul Maia Sandu a îndemnat cetăţenii să meargă la vot menţionând că acesta este cel mai simplu şi rapid mod de a aduce în ţară schimbarea.

Prim-ministrul a notat că schimbările temeinice şi durabile nu se fac peste noapte. Pentru o schimbare adevărată trebuie să se muncească mult, asiduu şi fără întrerupere, iar rezultatele se văd abia peste ani de zile. Cel mai important ingredient al schimbării sunt acţiunile simple, dar asumate, care adunate la un loc sunt picăturile care pornesc valul schimbării.

„Atunci când am decis să mă implic în politică, acum şapte ani, am făcut-o nu pentru că aveam interese personale şi afaceri de protejat, ci pentru că voiam să-i opresc pe cei care făceau asta, pe cei care lucrau pentru foloasele proprii, nu pentru binele oamenilor. Eram puţini cei care nu eram „politicieni de carieră”, ci oameni luptători şi curajoşi, care simţeau că aşa nu se mai poate”, a adăugat premierul.

Maia Sandu a ţinut să sublinieze că deja a văzut schimbarea pe buletinul de vot. Numele celor implicaţi în politică de dragul propriului buzunar a scăzut, iar oamenii care au fost cândva pe baricade continuă să lupte pentru o ţară şi un oraş mai bun.

„Am mers la vot pentru a alege oameni oneşti în administraţia publică locală, care să continue lupta împotriva sistemului mafiot pe care am iniţiat-o la nivel central. Astăzi avem şansa să alegem oameni curajoşi şi profesionişti, care îşi doresc să lucreze pentru oameni, ca să ne reprezinte şi să muncească în fiecare zi pentru noi toţi. Avem nevoie de oameni integri şi curajoşi în toate funcţiile publice!”, a conchis prim-ministrul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe