Mai mulţi miniştri sub lupa lui Dragnea. Tudorel Toader, criticat la scenă deschisă

Liviu Dragnea l-a criticat din nou duminică pe ministrul Justiţiei, nemulţumit că acesta întârzie foarte mult cu pachetul de legi vizând modificarea codurilor penale.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Antena 3, că are "sub lupă" mai mult de doi miniştri din cabinetul Grindeanu, pe motiv că n-au ţinut pasul cu programul de guvernare. Dragnea nu i-a nominalizat pe cei vizaţi.

"Din păcate, mai mult de doi miniştri (sub lupă n.r.). Nu sunt miniştri răi, dar eu am spus după alegeri, şi înainte de formarea Guvernului, şi când s-a format şi imediat după, că acest program de guvernare este unul foarte riguros, care are obiective foarte importante şi cu care nu poţi să te joci. Adică fiecare ministru are clar un parcurs stabilit în acel program votat, legitimat de oameni, şi unii au mers pe un ritm obişnuit ca unor guvernări anterioare. Nu merge", a precizat Dragnea, preluat de Agerpres, la Antena 3.

Dragnea a mai precizat că presupune că aceşti miniştri se află şi în atenţia prim-ministrului Sorin Grindeanu, exprimându-şi speranţa că el şi premierul privesc cu aceeaşi lupă.

"Eu cred că sunt şi sub lupa premierului. Cred că privim cu aceeaşi lupă", a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea nu i-a nominalizat pe cei intraţi sub lupa sa, însă, în cadrul emisiunii s-a referit în mod critic la activitatea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, menţionând că nu regretă că l-a sprijinit pentru această funcţie, dar nici nu poate spune că este "foarte fericit". Dragnea s-a arătat extrem de nemulţumit că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, întârzie foarte mult cu pachetul de legi vizând modificarea codurilor penale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne