Luni, lansarea candidaţilor ARD. Vasile Blaga: "Ţinta ARD este deblocarea României"

Vasile Blaga la Congresul Partidului Popular European (PPE) din Palatul Parlamentului
Vasile Blaga la Congresul Partidului Popular European (PPE) din Palatul Parlamentului (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
05.11.2012

Alianţa România Dreaptă îşi lansează luni la nivel naţional candidaţii, iar sloganul de campanie al ARD va fi "Reporneşte inima României", a anunţat duminică seară preşedintele PDL Vasile Blaga. Liderul PDL a mai precizat că ţinta ARD este "deblocarea României" şi că, deocamdată, nu a fost ales un imn propriu-zis al alianţei, dar există mai multe propuneri.

Evenimentul lansării candidaţilor are loc luni, de la ora 15.00, la Opera Română.

Vasile Blaga a anunţat şi ca, la Colegiul Director al partidului care a avut loc duminică, la care au participat şi copreşedinţii alianţei, a fost prezentat programul de guvernare şi strategia de campanie, precum şi deciziile luate privind desemnarea lui Adriean Videanu ca şef al campaniei electorale şi a lui Traian Ungureanu drept purtător de cuvânt.

Într-un scurt briefing, Vasile Blaga a mai spus că ţinta ARD este "deblocarea României".

"Sarcina pe care ne-o asumăm de a veni la guvernare este pentru a debloca România. România este blocată, binele se vede din gura domnului Ponta", a declarat Blaga.

Adriean Videanu, şeful campaniei electorale a ARD

Tot duminică, preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a fost desemnat şef al campaniei electorale a ARD pentru alegerile parlamentare, iar europarlamentarul Traian Ungureanu va fi purtătorul de cuvânt al campaniei, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, liderul PDL Vasile Blaga.

Decizia a fost luată în urma unei şedinţe a copreşedinţilor ARD.

Vasile Blaga a mai declarat că programul de guvernare al ARD conţine în principal reducerea cotei unice de la 16 la 12% şi creşterea salariului minim de la 740 de lei la 850 de lei, iar de la 1 ianuarie 2015 - la 1.000 de lei.

Marţi va avea loc lansarea programului de guvernare al alianţei, la Hotel Hilton, de la ora 11.00.

Mihai Răzvan Ungureanu candidează la Arad, pentru un mandat de senator

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Arad, pentru un mandat de senator, alături de ceilalţi candidaţi ai alianţei, între care fostul ministru de Interne Traian Igaş.

Astfel, candidaţii ARD sunt primii înscrişi oficial în cursa electorală în judeţul Arad, majoritatea lor fiind prezenţi la sediul BEJ în momentul depunerii candidaturilor din partea alianţei.

MRU a sosit la sediul BEJ însoţit de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, iar liderul judeţean al PDL, Gheorghe Seculici, a ajuns separat, alături de fostul ministru de Interne Traian Igaş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor