Liderul USR, despre anularea mitingului PSD: Dragnea şi-a dat seama că e din ce în ce mai nimic

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Preşedintele USR, Dan Barna, a opinat că decizia luată de PSD de a anula marele miting anunţat în Bucureşti e legată de frica social-democraţilor de a mai da ochii cu electoratul care nu îl mai susţine.

„Dragnea şi-a dat seama că e din ce în ce mai nimic. Aud că mitingul PSD din Bucureşti nu va mai avea loc. Le este frică, de fapt. Frică de români, inclusiv de cei pe care îi obligă să traverseze ţara cu autobuzele de partid ca să stea la cheremul lui Dragnea. E bine că a intrat frica în infractori. În ultimii doi ani nu au arătat niciun respect pentru români. Tot ce au făcut a fost să apere hoţia. România şi românii se trezesc. Vine în curând momentul să plătească pentru toate nenorocirile din ultimii ani. Pe 26 mai, la vot, începe”, a declarat Dan Barna pe pagina sa de socializare.

Reamintim că PSD a decis să anuleze mitingul anunţat pentru miercurea viitoare la Romexpo, miting unde social-democraţii sperau să adune peste 150 de mii de oameni. Surse din PSD au declarat că sunt probleme cu asigurarea transportului din judeţe şi că mai mulţi primari de sector şi-ar fi exprimat reţinerea faţă de organizarea mitingului. Detalii aici.