PSD face un pas în spate: A anulat marele miting din Capitală. Explicaţiile lui Codrin Ştefănescu

Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu
Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu (Epoch Times România)

PSD a decis să anuleze mitingul anunţat pentru miercurea viitoare la Romexpo, miting unde social-democraţii sperau să adune peste 150 de mii de oameni. Informaţia a fost confirmată de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, pentru G4Media.

"Ne-am consultat cu colegii din ţară şi am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activităţile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe judeţe au pe 21 şi 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulţi primari.

Apoi, ar fi dorit colegii noştri un miting uriaş la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureştenilor.

Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul. Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgovişte", a declarat Codrin Ştefănescu.

Pe de altă parte, surse din PSD au declarat, pentru publicaţia citată, că sunt probleme cu asigurarea transportului din judeţe şi că mai mulţi primari de sector şi-ar fi exprimat reţinerea faţă de organizarea mitingului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne