Liderul PAS: Plahotniuc, luptătorul cu propaganda rusească, aduce interpreţi din Rusia de Ziua Independenţei

Maia Sandu consideră că Plahotniuc transformă sărbătorile naţionale în evenimente de partid, iar autorităţile de la Chişinău şi-au sărbătorit duminică propria persoană organizând concerte fastuoase cu staruri din Rusia şi România.
Vlad Plahotniuc în compania lui Nicolai Bascov şi Dmitrii Malicov care au evoluat în PMAN de Ziua Independentei
Vlad Plahotniuc în compania lui Nicolai Bascov şi Dmitrii Malicov care au evoluat în PMAN de Ziua Independentei (facebook.com)

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu consideră că de Ziua Independenţei Republicii Moldova politicienii de la guvernare s-au întrecut să ofere circ poporului, în loc să-şi asume starea deplorabilă de lucruri din ţară şi responsabilitatea pentru rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă oamenii.

”Ce au sărbătorit guvernanţii ieri? Bogăţia lor şi sărăcia oamenilor? Vacanţele lor luxoase şi disperarea cetăţenilor care pleacă la munci peste hotare pentru a asigura supravieţuirea familiei? Armata rusă de pe teritoriul Moldovei? În realitate, şi-au sărbătorit propria persoană, organizând cu fast concerte cu staruri invitate din Rusia şi România”, a declarat liderul PAS.

Maia Sandu a ţinut să precizeze că prestaţiile artiştilor ruşi şi români care au evoluat de Ziua Independenţei pe scena din PMAN costă destul de scump, iar teama este că preţul ar fi achitat de către cetăţenii R. Moldova. ”Îi plătesc tot din banii noştri, fiindcă sursele de finanţare sunt obscure. Nu se oferă publicului niciun raport de cheltuieli, nicio dare de seamă, nicio explicaţie.”

În concluzie, preşedinta PAS notează că uzurpatorul Plahotniuc începe să facă în mod făţiş agenda guvernului, implicându-se deja şi în evenimentele culturale organizate de Executiv şi transformându-le în evenimente de partid. ”Cel care manipulează Occidentul că este luptător cu propaganda rusească cheamă interpreţi din Rusia, adâncind sentimentul absurdului...”

”Oaspeţi dragi din Moscova şi Bucureşti au venit să sărbătorească ieri împreună cu moldovenii Ziua Independenţei”, scrie liderul PD Vlad Plahotniuc pe pagina sa de socializare menţionând că a avut o revedere plăcută cu doi vechi şi buni prieteni, Nicolai Bascov şi Dmitrii Malicov, ”care răspund întotdeauna cu bucurie invitaţiei de a fi alături de noi în momentele importante”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe