Liderii PSD analizează posibilitatea unor contra-manifestaţii

Deşi România a trăit dureros şi cu sânge coşmarul asmuţirii românului contra român, liderii PSD îşi pun problema organizării unor contramanifestaţii, după ce sute de mii de cetăţeni au protestat faţă de mutilarea Codului Penal prin ordonanţe adoptate noaptea, pe furiş.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderii PSD se vor întruni joi în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional, în care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale şi a proiectului de lege care vizează graţierea, relatează Hotnews. Tot în cadrul şedinţe ar urma să se decidă dacă social-democraţii vor organiza sau nu o contramanifestaţie, în replică la protestele românilor indignaţi de adoptarea noaptea, pe ascuns, a ordonanţelor elefant.

Întrunirea va începe la ora 12 la Palatul Parlamentului şi, potrivit informaţiilor obţinute de Hotnews.ro, la şedinţa CExN liderii de filială din ţară ar urma să fie întrebaţi despre oportunitatea organizării contramanifestaţiei şi în legătură cu capacitatea de a mobiliza un mare număr de oameni în Capitală.

Potrivit sursei citate, anterior şedinţei de joi, Codrin Ştefănescu a făcut şi "un sondaj", pe Facebook, în acest sens, "sondaj" în care Ştefănescu îi întreabă pe susţinătorii PSD dacă sunt de părere că un "miting pentru libertate, drepturi şi normalitate, pentru salvarea României din ghearele acestui sistem odios" ar fi oportun. Merită menţionat că pe lângă Da-uri înflăcărate din partea unora din fanii PSD, Ştefănescu a primit şi răspunsuri realiste în care oamenii îi atrag atenţia asupra riscului că astfel de proteste să degenereze în lupte de stradă, ceea ce n-ar trebui sub nicio formă permis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne