Lăzăroiu - Bilanţul lui Ponta după 3 ani e pe cine a băgat la închisoare: cei mai mulţi sunt foştii lui camarazi

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (onlinestudent.ro)

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, i-a amintit premierului Victor Ponta, care a celebrat luni trei ani de când USL a dat jos Guvernul MRU, ocazie cu care a făcut o serie de afirmaţii despre reuşitele USL, şi unele din lucrurile pe care marea uniune PSD-PNL-PC le-a promis dar nu le-a realizat.

"Ponta zice că USL a promis "Băsescu şi Udrea la închisoare" şi că, parţial, USL şi-a realizat obiectivul. USL, însă, a promis, în privat ce-i drept, şi următoarele, care, din păcate, nu s-au realizat: Năstase, Voiculescu, SRS, Fenechiu, Becali, Vântu, Mazăre, Hrebenciuc, Hayssam - liberi. Lista poate continua... Şi asta a fost esenţa USL. Cine ştie lucrurile din interior, ştie că asta a ţinut USL legat. Dacă bilanţul lui Ponta după 3 ani e pe cine a băgat la închisoare, atunci îi atrag atenţia că cei mai mulţi sunt foştii lui camarazi. Într-o majoritate covărşitoare chiar", a precizat Sebastian Lăzăroiu.

De asemenea, fostul ministru al Muncii susţine că USL a mai promis că va scăpa de Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea, Livia Stanciu şi de Daniel Morar, însă acest lucru nu s-a materializat, ba din contră.

"Realitatea e că nici măcar de Morar n-au scăpat, că le face zile fripte de la CCR. Iar pe Kovesi "a trebuit" să o propună chiar Ponta, mai mare umilinţă nu ar fi fost posibilă. USL a promis, de asemenea, că îl va demite pe Traian Băsescu. În realitate, USL s-a destrămat cu mult înainte să-şi termine Traian Băsescu mandatul în mod oficial. Iar pentru fraudele de la referendumul din 2012, unii din USL au ajuns deja la închisoare, alţii ar putea intra în viitorul apropiat", a continuat Sebastian Lăzăroiu.

În spirit de glumă, sau nu, fostul consilier prezindeţial susţine că numai cei din PSD nu s-au prins de faptul că "merg pe capete la pârnaie şi speră să-i scape ăla care i-a băgat", cu referire la premierul Victor Ponta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne