Lavinia Şandru: Localele sunt un examen pentru noi, cei de la UNPR

Epoch Times România
12.04.2012

Alegerile locale reprezintă un examen pentru UNPR, care e "un partid tânăr", a declarat, miercuri, la Târgovişte, vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Lavinia Şandru.

Aceasta a precizat că a venit la Târgovişte pentru a se întâlni cu membri din organizaţia judeţeană şi municipală, pentru a pregăti alegerile.

"Sunt aici pentru că trebuie să începem pregătirile intense pentru alegerile din iunie. Localele sunt un examen pentru noi cei de la UNPR, un partid tânăr, aflat la început de drum. Toată lumea zice că nu existăm şi că nu o să existăm după locale, nu e aşa. Veţi vedea că o să avem peste 10% la locale şi tot aşa la generale", a declarat Lavinia Şandru.

Vicepreşedintele UNPR a adăugat că se aşteaptă la o campanie electorală grea, unde sunt posibile chiar violenţe fizice şi le-a cerut membrilor de partid din judeţ să o anunţe în astfel de cazuri pentru a le face publice.

"Va fi o campanie electorală grea. O campanie electorală unde, probabil, că se va ajunge la violenţă fizică şi vă rog să vă notaţi toţi numărul meu de telefon pentru că o să îi fac celebri pe toţi cei care vor recurge la violenţă fizică în campania electorală. Nu va trebui să lăsăm un astfel de comportament să devină o stare de normalitate în România. Eu nu vreau să mai aud de mâini rupte, de maşini incendiate, cum am avut noi la Bucşani, zilele trecute cu candidatul nostru la primărie. Nu suntem într-un stat mafiot", a mai spus Lavinia Şandru.

Întâlnirea vicepreşedintelui UNPR Lavinia Şandru cu membri de partid din judeţ a avut loc la Casa Cultură a Sindicatelor din Târgovişte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor