Klaus Iohannis în Piaţa Universităţii: "Nu înclin acum spre anticipate"

Venit printre protestatarii din Piaţa Universităţii, preşedintele Iohannis a declarat că nu este în favoarea alegerilor anticipate.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Prezent duminică seara în Piaţa Universităţii, preşedintele Klaus Iohannis a declarat "că nu înclină" spre anticipate, relatează Digi 24.

Reamintim că preşedintele a apărut duminică în Piaţa Universităţii, fiind înconjurat, aproape instantaneu de o mulţime de protestatari care ar fi vrut să îi vorbească şi, mai ales, să-l audă vorbind.

Foarte puţini au avut însă şansa să-i adreseze câteva cuvinte şefului statului, înconjurat de un zid de lucrători SPP şi camere de luat vederi. Asupra lui Iohannis s-au revărsat scandări precum: "Vrem 300, nu 600", "Toate partidele aceeaşi mizerie" sau "Puterea suntem noi", "Corupţia ucide" şi "Iohannis scapă-ne de hoţi".

Preşedintele a plecat din Piaţa după circa 25 de minute, fără să dea curs cererii scandate de mulţime de a vorbi la portavoce. În urmă au rămas mulţi oameni dezamăgiţi că şeful statului nu a vorbit cu ei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne