"Jos mâinile de pe pensia mea!"- Petiţie online după amendarea NN

.
. (Epoch Times România)

Amendarea fondului de pensii NN după ce managementul companiei şi-a anunţat clienţii că "au existat discuţii în spaţiul public, cu privire la o eventuală decizie de naţionalizare a fondurilor de pensii private", a stârnit o sumedenie de reacţii pe internet, în marea lor majoritate, reacţii de susţinere a NN şi de critică la adresa PSD.

Cei care au dorit să facă mai mult decât să critice decizia ASF-ului de a sancţiona NN - decizie luată după ce Liviu Dragnea a tunat şi fulgerat contra NN - au iniţiat o petiţie online la care sunt invitaţi să subscrie toţi cei care consideră ceea ce s-a întâmplat un abuz.

"Semnează dacă şi tu consideri că nu este normal ca aşa ceva să se întâmple la doar o zi după ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat la TV că vrea ca ASF să sancţioneze drastic compania NN. Este o măsură de intimidare regretabilă, într-un stil pe care îl credeam uitat", scrie iniţiatorul petiţiei care poate fi accesată aici

Eu nu vreau ca măsurile populiste ale PSD să fie plătite din banii mei privaţi, din pensia mea privată. Şi aşa modul în care administrează taxele şi impozitele, pe care le plătim cu toţii, este dezastruos. (...) De asemenea consider că încercările de transparentizare ale unei situaţii nedorite (naţionalizarea pensiilor private) nu merită un astfel de răspuns din partea unei autorităţi a statului. Prin decizia de astăzi ASF ne dovedeşte că este comandată politic, iar conducerea sa trebuie să îşi dea demisia", se mai arată în textul petiţiei.