Irina Begu, sfertfinalistă la BRD Bucharest Open

"A fost un meci greu, dar mă aşteptam, pentru că o văzusem un pic pe adversară la Wimbledon.. mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig." - Irina Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu. (BRD Bucharest Open/facebook)

Irina Camelia Begu (28 ani, 112 WTA) continuă să urce pe tabloul de simplu al turneului din Capitală - BRD Bucharest Open, sportiva noastră adjudecându-şi prezenţa în sferturile de finală, miercuri, graţie succesului înregistrat în faţa slovenei Kaja Juvan (18 ani, 111 WTA), în două seturi, scor final 6-4, 6-3. Partida a durat o oră şi 34 de minute.

"A fost un meci greu, dar mă aşteptam, pentru că o văzusem un pic pe adversară la Wimbledon. Iar aseară când am ajuns acasă am văzut şi meciul ei de ieri. Iar lucrurile acestea m-au ajutat, am intrat bine în meci şi mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig. Ştiam care e lovitura ei de bază şi ce încearcă să facă. Planul meu era destul de clar, după două ghemuri mi-am dat seama cum trebuie să joc. Am încercat să variez cât mai mult pentru că ea e o jucătoare care loveşte foarte bine de la şold. Ştiam că e o jucătoare bună, e tânără şi sunt convinsă că va fi o jucătoare de top" a declarat tenismana română.

Begu, campioana ediţiei din 2017 a turneului de la Arenele BNR, va întâlni în sferturile de finală pe favorita numărul 6 a competiţiei, germanca Laura Siegemund, care a trecut la rândul ei de Lara Arruabarrena din Spania cu 7-6, 6-3.

Campioana noastră şi-a asigurat deocamdată un cec în valoare de 5.900 de dolari, respectiv 60 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport