Irina Bara, Gabriela Ruse şi Ana Bogdan, eliminate de pe tabloul de dublu de la Bogota (WTA)

(Julian Finney / Getty Images)

Tenismenele românce s-au înclinat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bogota, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, astfel:

Perechea Irina Bara/Elena-Gabriela Ruse a pierdut duelul cu jucătoarele din Statele Unite - cuplul american Hayley Carter/Ena Shibahara - cu scorul de 6-2, 7-5. Partida a durat 60 de minute.

Iar Ana Bogdan, alături de americanca Sachia Vickery, nu au putut trece de australiencele Monique Adamczak/Jessica Moore, favoritele numărul patru a circuitului columbian, cele din urmă impunându-se cu 6-1, 7-5, după doar 69 de minute de joc efectiv.

Ele vor primi de la organizatori pentru evoluţiile lor câte un cec în valoare de 1.820 dolari, respectiv 60 puncte WTA la dublu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport