Iorgulescu se ţine de poante cu fotbalul românesc

Gino Iorgulescu, preşedinte LPF
Gino Iorgulescu, preşedinte LPF (Epoch Times România)
P. P.
18.11.2013

După ce nega complet implicarea factorilor politici în alegerile de joi, noul instalat în scaunul de la ligă, Gino Iorgulescu continuă mutările suspecte pregătite fotbalului românesc.

Victor Ponta a recunoscut relaţia de prietenie pe care o are cu Gino, dar a ţinut să precizeze că ”nu l-a schimbat el pe Dragomir şi nici nu l-a votat”.

Contradicţiile pe care le arată prim ministrul nu s-au oprit aici. După ce iniţial declarase că este nevoie de o legislaţie în domeniu, acesta a catalogat fotbalul din România ca fiind ceva complicat, mai complicat decât politica, pentru ca mai apoi să declare că nu se implică în fotbal, deoarece nu se pricepe în acest domeniu.

”Avem nevoie de o altă legislaţie, una mai bună. În momentul ăsta nu merită de niciun fel să bagi bani în fotbal, în sport în general. Sper ca acest lucru să se schimbe cât de curând. Nu l-am schimbat eu pe Dragomir, nici nu l-am votat. Relaţia mea de prietenie cu Gino este cunoscută, dar nu am intervenit eu. Eu pot să vă spun doar că în fotbalul din România lucrurile sunt chiar mai complicate decât în politică. Nu mă bag eu în fotbal, nu mă pricep, nu e domeniul meu”, a spus Ponta pentru DolceSport.

O altă schimbare anunţată de Iorgulescu zilele trecute, a fost schimbarea secretarului general al LPF. Justin Ştefan, fost administrator la FC Steaua şi avocat al mai multor fotbalişti din Liga I este binecunoscut pentru relaţiile sale strânse cu Gigi Becali.

Ştefan a fost pus în locul fostului secretar general al LPF de către Gino Iorgulescu, avocatul fiind şi martor audiat în Dosarul Transferurilor, unde sunt judecaţi mai multe nume mari din fotbalul românesc, precum fraţii Becali, Copos, Borcea, Neţoiu, Pădureanu, Stoica şi Popescu, iar în primăvară a fost acuzat de mai multe persoane din anturajul Rapidului că s-a folosit de contractele sale cu jucătorii giuleşteni pentru a influenţa meciul din campionat cu Steaua.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor