Iorgulescu a pregătit prima schimbare la LPF

Gino Iorgulescu, preşedinte LPF
Gino Iorgulescu, preşedinte LPF (Epoch Times România)
P. P.
17.11.2013

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru va fi înlocuit de către noul preşedinte cu Justin Ştefan, un avocat specializat în ramura sportivă, conform digisport.

Luni, când îşi începe munca la sediul Ligii Profesioniste de fotbal, Gino va începe reorganizarea cu unul din subordonaţii direcţi, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

Justin Ştefan, înlocuitorul acestuia, are o experienţă alături de LPF încă din 2006 atunci cad a oferit consultanţă juridică iar în liga întâi a reprezentat mai mulţi fotbalişti dar şi patroni de cluburi din Liga 1 atât în litigiile cu Liga profesionistă dar şi intercluburi.

În vârstă de 32 de ani, Ştefan a fost un nume controversat în ultima perioadă. Pe lângă faptul că este finul lui Valeriu Argăseală, el s-a ocupat de afacerile Stelei din postul de administrator, iar la începutul acestui an a fost cauza unui eveniment destul de scandalos. Adrian Porumboiu, finanţatorul de Fc Vaslui, l-a învinuit că s-ar fi folosit de contractele pe care le are cu mai mulţi jucători pentru a forţa influenţarea mai multor meciuri din Liga I să se încheie în favoarea clubului roş-albastru.

Înainte de alegerile pentru LPF, Dumitru Dragomir declara că nu-şi doreşte în niciun caz susţinerea lui Gigi Becali, care i-ar aduce în schimb o defavoare de 2-3 alte voturi. Patronul stelist a fost parlamentar pe listele USL, iar de când a fost condamnat şi închis au circulat zvonuri despre o posibilă implicare la echipă din partea lui Hrebenciuc (PSD).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor