Iordănescu: Steaua va lua titlul dar trebuie să se despartă de 8-9 jucători

Selecţionerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu.
Selecţionerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu. (Shaun Botterill / Getty Images)
P. P.
12.12.2013

Echipa din Ghencea a pierdut ultimul meci din grupele Ligii Campionilor în faţa celor de la Chelsea, scor 0-1 şi trece prin cea mai slabă perioadă din acest sezon de campionat.

Anghel Iordănescu este de părere că o remaniere totală a lotului ar ajuta clubul stelist să revină la evoluţia bună de la începutul sezonului şi să se remonteze în fruntea clasamentului până la finalul campionatului.

“Cei de la Steaua trebuie să clarifice, în pauza de iarnă, plecările şi venirile în cadrul lotului, mai ales că echipa are nevoie de întăriri. Cât despre plecări, sunt 8-9 jucători care trebuie să spună ’la revedere!'", a declarat Iordănescu la Digi Sport.

Astra, contracandidata la câştigarea campionatului, şi echipa de pe primul loc în acest moment va disputa două meciuri până la finele anului cu Steaua. Iordănescu le transmite giurgiuvenilor să mai aştepte 2-3 ani pentru un titlu de campioană, fiind de părere că nu au nicio şansă în meciurile directe cu steliştii.

“Astra nu se va impune în niciun meci împotriva Stelei. Cei de acolo se vor mobiliza exemplar. Sută la sută tot Steaua va fi campioană. Astra mai are nevoie de doi-trei ani pentru a câştiga titlul“, a declarat Iordănescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor