Ion Ţiriac găseşte soluţia pentru problema refugiaţilor: românii să le dea 10% din salariile lor

Ion Ţiriac, om de afaceri
Ion Ţiriac, om de afaceri (Epoch Times România)

Invitat pe platourile Realitatea TV, Ion Ţiriac a "găsit" o soluţie pentru rezolvarea problemei imigranţilor: fiecare român să renunţe la 50 de euro din salariu pentru a-i acomoda.

Potrivit ziare.com, fostul mare tenisman a afirmat că România are resursele necesare pentru a-i primi pe imigranţi şi a propus ca românii să-şi taie 10% din salariu, pentru a putea primi primul val de refugiaţi:

"Acum încep să vină. În orice caz, nu e o decizie a Bruxelles-ului, a doamnei Merkel, ci a românilor. Avem unde, putem! Din ăia 500 de euro salariu mediu, să ne tăiem 10% ca să primim cinci sute, o mie, o sută de mii, care e primul val. În cartea mea, o să vină un nou val de imigranţi de zece ori mai mare", a spus Ion Tiriac la Realitatea TV.

Şi dacă soluţia este la români, care iată, ar putea să-şi taie din salarii, vina ar fi la americani care, potrivit afaceristului, "au deschis Irakul terorismului", iar la fel s-ar fi întâmplat şi cu celelalte ţări din zonele de conflict.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne