Iohannis "tradus" de chinezi. Nu se ştie pe ce bani

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

"Scandalul publicării în China a cărţii "Pas cu pas" semnată de preşedintele Klaus Iohannis şi lansarea la Târgul de Carte de către ICR scoate la iveală faptul că şeful statului va primi onorariu de la o instituţie de stat din subordinea Partidului Comunist Chinez. La lansare va fi trimis şi un consilier de stat prezidenţial, Ligia Deca, iar Partidul Comunist Chinez va avea un reprezentant la vârf.", scrie flux24.ro.

Traducerea în limba chineză a volumului "Pas cu pas" scris de şeful statului face obiectul unui contract comercial între Curtea Veche Publishing şi editura Zhong Yi (China Translation & Publishing House) din Beijing, traducător fiind conf. univ. dr. Dong Xixiao. Potrivit sursei citate, valoarea contractului lui Iohannis cu chinezii este confidenţială.

Volumul lui Iohannis va fi prezentat la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing, unde România este invitată de onoare a celei de-a 23-a ediţii a acestui salon.

Participarea României la acest târg este organizată de Institutul Cultural Român.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne