Iohannis, despre poza cu Mihalache dormind: "E o încercare jalnică de a discredita echipa mea"

Dan Mihalache, "obosit"
Dan Mihalache, "obosit" (Facebook, preluare de la click.ro)

Imaginea cu şeful Administraţiei Prezidenţiale, Dan Mihalache, care pare că doarme prăbuşit în timpul unei întâlniri oficiale din Serbia, a făcut deja furori pe internet. Întrebat luni seară, în timpul conferinţei de presă susţinută la Palatul Cotroceni, despre acest incident, preşedintele Klaus Iohannis a precizat că este vorba de o încercare de a-i discredita echipa.

"Pur întâmplător, eu sunt parte, poate chiar parte centrală la toate aceste întâlniri şi pot să vă spun că la nicio întâlnire nu am constatat o astfel de poziţie. Dacă între întâlniri omul e în pauză, atunci cred că e cel puţin inadecvat să fie fotografiat şi să se creeze impresia că cineva din staff-ul meu doarme în timpul unei întrevederi oficiale", a declarat Iohannis.

Şeful statului susţine că este vorba despre "o încercare jalnică de a discredita echipa" sa. "Sigur, e curios dacă ne gândim că vizita a avut loc acum câteva luni, de ce nu s-au dat atunci. Însă poza ştiţi bine că se poate obţine de la entităţi pe care dvs le numiţi surse".