Demnitarii României muncesc din greu pentru ţară

Pe Facebook face vogă o fotografie cu Dan Mihalache, "obosit" de munca pentru folosul ţării care îl plăteşte şi cinsteşte.
Dan Mihalache, "obosit"
Dan Mihalache, "obosit" (Facebook, preluare de la click.ro)

Ajuns din nou "vedetă", după ce pe internet a circulat o imagine în care apare prăvălit în scaun, ca şi cum ar dormi, în timpul unei întâlniri oficiale de vârf, Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale reacţionează dur la fotografiile publicate de click.ro şi preluate, ulterior, de mai mulţi jurnalişti, pe Facebook.

"Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă", a declarat Mihalache, pentru stiripesurse.ro.

"Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română aştepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre preşedinţii Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o oră. De altfel, cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui.

Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă... e vorba de un binevoitor român", a adăugat Mihalache.

Reamintim că pe Facebook fac vogă fotografii în care Mihalache apare căzut în scaun, în timpul unei întrevederi la Belgrad, unde şeful cancelariei l-a însoţit pe preşedintele Iohannis.

Fotografiile ar fi fost făcute de un membru al delegaţiei sârbe.

Conform Click.ro, care citează surse din delegaţia sârbă, după ce Klaus Iohannis, şi omologul său de la Belgrad, Tomislav Nicolici, ar fi părăsit şedinţa de lucru, consilierul prezidenţial Dan Mihalache ar fi adormit.

"Momentul a fost atât de penibil încât colegii români ai şefului Cancelariei au preferat să elibereze locul în jurul acestuia, iar omologii sârbi aruncau priviri jenate pe pereţi", scrie click, adăugând că "politicianul de 44 de ani este mâna dreaptă a preşedintelui Klaus Iohannis şi considerat de către unii analişti drept ”eminenţa cenuşie” din umbra şefului statului."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne