Ingeniozitate. Sandale perfecte din anvelope vechi (video)

Un kenyan aparent sărac începe să taie o anvelopă veche. Dar când termină lucrarea sa artizanală, se constată că opera lui este perfectă!
Sandale în lucru!
Sandale în lucru! (Print screen YouTube)

Acest clip video lansat în Youtube arată cum un Maasai din Kenya confecţionează cu măiestrie o pereche de sandale din anvelope de maşini vechi. Deşi pentru majoritatea dintre noi (dacă nu chiar pentru toţi!) anvelopele vechi sunt doar deşeuri, ele sunt foarte importantă pentru acest om.

El confecţionează sandale pe măsura fiecărui client. Acestea se adaptează pur şi simplu şi nu au nevoie de catarame sau şireturi.

(Print screen YouTube)

Cauciucurile străbat străzile din toată lumea prin diferite forme de transport pe roţi, dar nu se opresc aici. Iată un exemplu de utilizare mai ... pietonală a acestui material.

Credit video: YouTube | Daring Danielle

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style