Impresionantă "tornadă de foc" de 60 de metri înghite furtunul de apă al pompierilor [video]

Tornadă de foc
Tornadă de foc (captură video Youtube)

Clipul video înregistrat de unul dintre pompierii aflaţi în zona afectată prezintă un fenomen rar şi periculos. Imaginile postate online de Mary Schidlowsky, duminică 16 septembrie, sunt o înregistrare a "tornadei de foc" de lângă Vanderhoof, în British Columbia (Canada).

Pe profilul său Instagram, Schidlowsky relatează că vârtejul a distrus linia de incendiu creată pentru a opri creşterea focului, buşteni şi lemne arzând în flăcări timp de aproximativ 45 de minute. Vârtejul de foc, care a depăşit 60 de metri înălţime, a înghiţit chiar şi furtunul de apă al pompierilor, dar fumul des împiedică o vedere clară.

Mai multe informaţii: Global News, Fox News,YouTube

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style