Importanţa unui sărut: Dezamăgirea unui băieţel când mama sa a uitat să-l salute înainte să plece la muncă [video]

Alexander
Alexander (screenshot tramite video Youtube)

Tatăl l-a înregistrat pe băieţelul care, dezamăgit, încearcă să-şi exprime indignarea în faţa faptului că mama nu şi-a luat la revedere.

Lui Alexander, un băieţel în vârstă de doi ani din Jacksonville (Florida), nu i s-a părut amuzant că într-o zi, pe 4 octombrie, mama sa a uitat să-şi ia la revedere cu un sărut înainte de a merge la serviciu. Christos, tatăl băiatului, a înregistrat dezamăgirea fiului său şi încercările acestuia de a şi-o exprima.

Ulterior tatăl a distribuit-o pe reţelele de socializare, transformând dezamăgirea lui Alexander într-un clip video viral cu mii de vizualizări. Mesajul este clar: un gest în aparenţă obişnuit este de o importanţă vitală pentru sensibilitatea copiilor noştri.

Mai multe informaţii: Boy, 2, can't believe mom would leave for work without kissing him goodbye, viral video shows

Clipul video: Facebook Diana Simos

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style