Un copilaş se uită cu uimire la trucurile de magie ale dentistului său. De fapt, rămâne cu gura căscată! (video)

Nu cred că am auzit vreodată de un copil sau un adult care să spună că aşteaptă cu nerăbdare excursia la dentist. Îmi pare rău domnilor stomatologi dar ştim cu toţii că este adevărat.
Eyal Simchi
Eyal Simchi (Riverfront Pediatric Dentistry)

Să-i convingi pe copii să meargă la medicul dentist poate fi o adevărată durere ... de gură. Dar, să-i faci să meargă de bunăvoie este nevoie de un miracol sau, de ce nu, de o adevărată magie. Ce-ar fi dacă dentiştii noştri ar deveni şi magicieni? Asta ar face ca întreaga poveste să fie ceva mai palpitantă, nu-i aşa?

Din fericire pentru părinţii din Elmwood Park, New Jersey, există un dentist pediatru, Eyal Simchi, de la Riverfront Pediatric Dentistry, care scoate trucurile din mânecă - literalmente.

Riverfront Pediatric Dentistry a postat clipuri video spectaculoase despre munca uimitoare a acestui medic cu micuţii săi pacienţi. În unul dintre acestea Simchi realizează un truc magic pentru un băieţel care rămâne efectiv uimit şi încântat de dentistul său, se poate spune că rămâne cu gura deschisă. Şi chiar acesta este scopul medicului!

(Riverfront Pediatric Dentistry)

(Riverfront Pediatric Dentistry)

(Riverfront Pediatric Dentistry)

(Riverfront Pediatric Dentistry)

Bucuraţi-vă de clipul video, probabil că veţi adăuga un zâmbet suplimentar la ziua dvs.

Mai multe informaţii: Riverfront Pediatric Dentistry- Eyal Simchi, DMD