Hollywood-ul este şocat de moartea lui James Gandolfini

(FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
20.06.2013

Moartea actorului James Gandolfini a creat o veritabilă undă de şoc la Hollywood, numeroase staruri de film, printre care Susan Sarandon, Russell Crowe, Lindsay Lohan şi Ewan Mcgregor, declarându-se şocate şi îndurerate de dispariţia celebrului Tony Soprano, conform starpulse.com.

Starul din seria 'The Sopranos' a încetat din viaţă miercuri, la Roma, din cauza unui infarct. El se afla în Italia pentru a participa la Festivalul de Film Taormina, din Sicilia.

Rolul naşului mafiot Tony Soprano i-a adus actorului în vârstă de 51 de ani respectul şi dragostea publicului dar şi a colegilor de breaslă.

Susan Sarandon, care a jucat alături de Gandolfini în producţia din 2005 'Romance & Cigarettes', şi-a postat pe Twitter surpriza şi durerea: 'Este atât de trist că l-am pierdut pe James Gandolfini, unul dintre cei mai generoşi actori cu care am lucrat şi o persoană cu un extraordinar simţ al umorului. Rugăciunile mele sunt alături de familie'.

Olivia Wilde, care a jucat alături de Gandolfini în filmul 'The Incredible Burt Wonderstone' (2013) a scris la rândul ei: 'James Gandolfini a fost un tip bun şi amuzant, un tip extraordinar. Sunt extrem de norocoasă că am lucrat alături de el. Dragostea mea este alături de familia lui. O zi foarte, foarte tristă'.

'Sunt profund întristată de dispariţia scumpului James Gandolfini! Am inima frântă de durere pentru familia lui!! Sunt în stare de şoc!', a scris şi partenera sa din 'Surviving Christmas', Christina Applegate.

Russell Crowe a apelat, de asemenea, la Twitter, pentru a rememora prima sa întâlnire cu Gandolfini, la începutul anilor '90. 'Îmi pare rău să aud despre moartea lui James Gandolfini. Prima oară l-am întâlnit pe Jimmy în '94. El era coleg de cameră la New York cu (actorul) Lenny Loftin. Um om deosebit. Odihneşte-te în pace Jimmy'.

'Doamne! Lumea a pierdut unul dintre cei mai buni actori. James Gandolfini a murit. Gândurile mele se îndreaptă spre familia sa. Un talent atât de mare. Sunt trist', a postat pe Twitter şi Ewan McGregor. Samuel L. Jackson l-a completat: 'Comunitatea actorilor a primit azi o lovitură devastatoare... Dispariţia lui James Gandolfini. Un talent uriaş. Inima mea se îndreaptă spre familia sa!'.

Chiar dacă se află internată într-o clinică de dezintoxicare, Lindsay Lohan şi-a anunţat durerea pricinuită de dispariţia 'unui prieten drag şi a unui om minunat'.

Familia actorului a mai primit condoleanţe şi din partea altor staruri precum Justin Timberlake, Steven Tyler (Aerosmith), Val Kilmer, John Cusack, Rose McGowan, Mia Farrow, Bette Midler, Michael J. Fox, Debra Messing, Jonah Hill, Wes Craven şi Busy Philipps.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor