Hilde Brandl: Banii bucureştenilor, aruncaţi în closetele doamnei Firea. Facturi umflate cu 2.485%

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Raportul publicat în presă care arată că la Spitalul de copii Gomoiu facturile au fost umflate cu până la 2.485% reprezintă cea mai bună dovadă că la Primăria municipiului Bucureşti discutăm nu doar de incompetenţă ci şi de corupţie şi proasta gestiune a banului public, a acuzat Hilde Brandl, preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti.

"Faptul că un constructor ales de primărie a mărit facturile pentru un spital de zeci sau chiar sute de ori demonstrează ticăloşia acestor oameni, însă ce este cu adevărat inexplicabil este de ce Primăria Capitalei a plătit aceste facturi umflate fără nicio explicaţie", a declarat Hilde Brandl.

Potrivit liderului liberal, un exemplu facil este dat de preţul closetelor.

"Deşi pe piaţa liberă closetele respective costă doar 272 de lei, ele au fost facturate către primărie cu 2.858 de lei bucata, ceea ce ne face să spunem că într-adevăr, Firea aruncă banii bucureştenilor în closete supraevaluate. Culmea nesimţirii o reprezintă însă faptul că Firea a cumpărat publicitate de peste un milion de euro, pentru a se lăuda cu această investiţie supraevaluată, proces ce pare a fi mai degrabă de competenţa procurorilor anti-corupţie", a afirmat Hilde Brandl.

Reamintim că Liberatea a publicat, joi, o investigaţie din care reiese că Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări "cu 2.485%". Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne