Hexi Pharma, contracte de zeci de milioane de lei în ultimii doi ani

.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

Firma Hexi Pharma a încheiat, în perioada 2014-2016, contracte de vânzare de produse biocide în valoare de zeci de milioane de lei, informează marţi, în cadrul unui comunicat de presă, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, în intervalul 2014 – 2016, Hexi Pharma a încheiat contracte de vânzare de produse biocide cu un număr de 152 de unităţi medicale din România.

Valoarea contractelor încheiate de Hexi Pharma cu aceste unităţi medicale – având ca obiect vânzarea de produse biocide cu privire la care s-au constatat nerespectări ale concentraţiei substanţelor active - este de cca. 51 milioane lei", se arată în documentul citat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne