Hamas avertizează că va ”deschide porţile iadului” dacă armata israeliană intervine

(MOHAMMED ABED / AFP / Getty Images)

Organizaţia teroristă Hamas a avertizat că va ”deschide porţile iadului” în cazul în care Israelul va amplifica operaţiunile împotriva grupului islamist ca răspuns la uciderea celor trei tineri israelieni, a căror cadavre au fost găsite luni, conform AFP.

”În cazul în care cotropitorii vor lansa o escaladare sau un război, vor deschide porţile iadului asupra lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Hamas, Sami Abu Zuhri.

Avertizarea a venit la scurt timp după ce Israelul a confirmat descoperirea cadavrelor celor trei studenţi dispăruţi în timpul călătoriilor în Gush Etzion, pe 12 iunie.

Cadavrele acestora au fost găsite pe un câmp din apropierea satului arab Halhul, la aproximativ 10 minute de locul unde au fost văzuţi ultima oară.

Israel spune că Hamas se află în spatele răpirilor; săptămâna trecută, autorităţile au publicat datele a două persoane cu legături în Hamas, care sunt suspectate de răpirea tinerilor. Acestea sunt căutate acum pentru crimă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe