Gorghiu îi dă interzis lui MRU pe listele liberalilor pentru parlamentare

Alina Gorghiu exclude scenariul unei candidaturi a lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru Parlament pe listele PNL.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

Mihai Răzvan Ungureanu nu va candida pe listele PNL la alegerile parlamentare, susţine copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, precizând că nu e normal ca un şef de serviciu să intre în politică în secunda 2 după ce şi-a dat demisia.

"În acest moment nu există niciun fel de scenariu de această natură şi aş vrea să blochez orice altă posibilitate în această direcţie, pentru că nu se pune problema unei astfel de candidaturi. Nu mi se pare normal ca un şef de serviciu să intre în politică în secunda 2 după ce şi-a dat demisia. Nu au fost astfel de discuţii, exclud un asemenea scenariu." Alina Gorghiu a adăugat că, se îndoieşte că MRU va candida din partea altui partid.", a declarat Gorghiu, preluată de ştiripesurse.ro, la digi 24, întrebată dacă MRU ar putea candida din partea PNL.

Copreşedintele PNL a mai precizat că nu cunoaşte motivele demisiei lui MRU din fruntea SIE şi a opinat că serviciul va continua să funcţioneze fără sincope şi după demisia lui Ungureanu.

"Sunt convinsă că o să comunice motivele. Am luat act ca şi dumneavoastră. Sunt convinsă că domnia sa va explica public, aşa cum este firesc. O instituţie funcţionează indiferent dacă un şef şi-a dat demisia. SIE întotdeauna a funcţionat aşa cum trebuie şi am convingerea că, funcţia va fi ocupată foarte curând de altcineva. SIE, o bună bucată de vreme nu a avut director şi nu a simţit nimeni că ar fi fost sincope în funcţionarea sa", a declarat Alina Gorghiu.

Reamintim că, Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat luni, din fruntea Serviciului de Informaţii Externe. Deocamdată motivele demisiei sunt necunoscute, însă gestul survine după ce presa a scris, în repetate rânduri, despre tensiuni acute între Iohannis şi Ungureanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne