Marian Munteanu îşi face echipă. Vezi cine i s-a alăturat

Munteanu şi-a luat în echipă un apropiat al Antenelor şi un economist care, împreună cu fostul şef SIE, a fondat APR.
Marian Munteanu
Marian Munteanu (Facebook)

Fostul lider al studenţilor din anii '90 şi fost candidat al PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, l-a cooptat în partidul său, Alianţa Noastră, pe controversatul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu, relatează Revista 22.

Potrivit sursei citate, Nastasiu - fost procuror DIICOT în perioada 2005-2007, cunoscut prin faptul că este magistratul care a instrumentat dosarul lui Omar Hayssam - a devenit, după părăsirea magistraturii, "om de casă al Antenelor". Potrivit anunţului făcut de Munteanu, Nastasiu este preşedintele Consiliului Director (provizoriu) al Alianţei Noastre.

Programul economic al partidului condus de fostul candidat PNL la Primăria Capitalei va fi coordonat de profesorul Mircea Coşea, economist care "a prestat în slujba PDSR (actualul PSD) în perioada în care la conducerea partidului s-a aflat Adrian Năstase, înainte ca acesta să devină premier." În iunie 1997, Coşea a fondat împreună cu fostul şef SIE, Theodor Meleşcanu şi Iosif Boda partidul APR, care a fuzionat cu PNL în 2002.

Articolul integral poate fi citit aici