Fotbal: Reghecampf nu vrea să mai continue la Steaua din vară

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
20.05.2013
Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că nu doreşte să mai continue la formaţia din Ghencea, după ce Steaua a fost învinsă pe teren propriu de Viitorul Constanţa cu scorul 5-2 (4-1), duminică, în etapa a 32-a a Ligii I de fotbal.

"Mai sunt două etape şi din vară va continua altcineva, pentru că eu nu fac astfel de jocuri. Probabil nu voi mai continua la Steaua. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

"Poate e şi vina mea. Eu l-am adus pe Doru Bratu, poate mai avea nevoie de timp. Sunt multe chestii care m-au deranjat şi în primul rând m-a deranjat atitudinea lor. Este păcat. Eu le-am spus jucătorilor că îmi doresc să câştigăm toate meciurile", a mai spus Reghecampf, care a precizat că nu are oferte, dar probabil va avea unde să antreneze.

Antrenorul proaspetei campioanei a subliniat "că prestaţia anumitor jucători a fost dezastruoasă. Asta ne dă de gândit, iar probabil oamenii care conduc clubul se vor gândi de ce are Steaua nevoie. Îmi pare rău pentru Iancu, pentru Bratu, pentru că altfel ar fi trebuit să joace astăzi. Vreau să îmi cer scuze în primul rând în faţa fanilor."

Steaua Bucureşti a fost învinsă surprinzător de Viitorul Constanţa cu scorul de 5-2 (4-1), duminică seara, în Ghencea, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I de fotbal. Au marcat Stefan Nikolic (36 - penalty) şi Adi Rocha Sobrinho Filho (57) pentru Steaua, iar Aurelian Chiţu (8, 37), Nicolae Dică (34 - penalty), Ionuţ Larie (41), Boban Nikolov (64) au înscris pentru Viitorul. Vlad Rusu (Viitorul) a ratat un penalty în min. 90+3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor