Fotbal: Mourinho ar putea pleca de la Real Madrid săptămâna viitoare

Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho.
Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho. (Doyle / Getty Images)
Epoch Times România
20.05.2013
O parte a presei spaniole afirma duminică faptul că antrenorul portughez al echipei Real Madrid, Jose Mourinho, va părăsi funcţia săptămâna viitoare, ca urmare a înfrângerii din finala Cupei Regelui cu Atletico Madrid (1-2).

"Real Madrid vrea să-l concedieze pe Mourinho", a anunţat cotidianul generalist El Mundo, care asigură că "Real Madrid nu-l mai vrea pe Jose Mourinho pe bancă în acest sezon", în timp ce au mai rămas două meciuri de disputat.

"Chiar dacă foaia de parcurs prevede plecarea sa în luna iunie, finalul unui sezon haotic şi înfrângerea cu Atletico ar putea precipita plecarea controversată a antrenorului", a adăugat El Mundo.

Cotidianul sportiv catalan Sport afirmă, la rândul său, că "Mou va pleca de la Real săptămâna viitoare după ce s-a întâlnit cu preşedintele".

Cotidianul sportiv madrilen Marca titrează că Mourinho "pleacă la Chelsea", indicând că Real Madrid ar putea oficializa plecarea sa săptămâna viitoare".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor