Fotbal: Mircea Rednic este noul antrenor al Astrei Ploieşti

Epoch Times România
29.03.2012

Mircea Rednic a fost numit noul antrenor al echipei de fotbal Astra Ploieşti, după demiterea portughezului Antonio Conceicao.

Rednic a declarat joi că a semnat un contract pe un an şi trei luni cu Astra, obiectivul pentru acest sezon fiind "evitarea retrogradării".

Mircea Rednic va evalua lotul Astrei până la finalul campionatului, cu scopul stabilirii unor obiective mai îndrăzneţe în stagiunea următoare.

Rednic, care va împlini 50 de ani luna viitoare, nu a mai antrenat în ţară din 2009, când a plecat de la Dinamo. În această perioadă a pregătit formaţia rusă Alania Vladikavkaz şi echipa azeră Hazar Lankaran.

Dinu Gheorghe, fost preşedinte la Rapid Bucureşti, este în tratative avansate pentru un post de conducere la Astra, după ce a refuzat ofertele de a reveni la Rapid sau de a merge la Steaua.

Astra a fost pregătită în acest sezon de trei antrenori până acum: Tibor Selymes (etapele 1-2 şi 13-18), Marius Şumudică (etapele 3-12) şi Antonio Conceicao (etapele 19-23).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor