Fotbal: Laurenţiu Reghecampf - Am făcut două greşeli foarte mari

Laurenţiu Reghecampf. (Julian Finney / Getty Images)
Epoch Times România
15.03.2013

Steaua a făcut două greşeli foarte mari în repriza a doua a meciului cu Chelsea, a declarat antrenorul echipei din Ghencea, Laurenţiu Reghecampf, după meciul de la Londra.

"Ştiam că ei vor încerca să marcheze în repriza secundă cele două goluri de care aveau nevoie. Au fost două greşeli foarte mari, mai ales la golul doi, marcat de Terry. Ăsta e fotbalul, am avut câteva ocazii, dar n-am reuşit să marcăm. Jucătorii mei au făcut un meci destul de bun, dar Chelsea a meritat calificarea", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

"Este o durere că nu ne-am calificat, dar trebuie să trecem peste acest fapt, deoarece urmează un meci greu cu FC Vaslui", a subliniat antrenorul Stelei.

Reghecampf a afirmat că "echipa va creşte foarte mult după aceste meciuri, sper că vom învăţa din ele. Vreau ca jucătorii să treacă repede peste această eliminare". Antrenorul Stelei le-a mulţumit suporterilor pentru susţinere şi i-a asigurat că "roş-albaştrii" vor avea prestaţii foarte bune în următoarele meciuri.

Steaua Bucureşti a ratat calificarea în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-1 (1-1) de Chelsea Londra, joi seara, pe "Stamford Bridge", în manşa a doua a optimilor de finală.

Steaua, care a învins deţinătoarea Ligii Campionilor cu 1-0, la Bucureşti, a părăsit competiţia cu capul sus, după ce a jucat de la egal la egal cu Chelsea. Pentru londonezi, mai valoroşi, totuşi, au marcat Juan Mata (34), John Terry (58) şi Fernando Torres (71), care a ratat şi un penalty (87), în timp ce golul de onoare al Stelei a fost înscris de Vlad Chiricheş (45+1).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor