Fotbal. Dinamo Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 3-1, în etapa a patra a Ligii I

Echipa bucureşteană a câştigat cu scorul de 3-1 (1-0) confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, luni seara, în ultimul meci din etapa a patra a Ligii I de fotbal.
(ODD ANDERSEN / AFP / Getty Images)
Marius Drăgoi
08.08.2017

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti s-a impus la diferenţă de două goluri, luni seara, pe teren propriu, în faţa celor de Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci din etapa a patra a Ligii I de fotbal. Scor final 3-1 (1-0).

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a reuşit deschiderea scorului în minutul 32 al întâlnirii prin Paul Anton în urma unui penalty dictat de arbitrul central Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - după ce Ionuţ Voicu l-a lovit în faţa pe Valentin Costache la o fază de atac.

Intrat pe teren în partea a doua a jocului (min. 60), Cosmin Hanca s-a integrat foarte bine în jocul echipei sale, reuşind ca în doar patru minute să înscrie de două ori în poarta oaspeţilor (minutele 72, respectiv 75).

De partea cealaltă, golul de onoare l-a avut ca protagonist pe Sergiu Popovici, care în ultimul minut al prelungirilor (90+4), a trimis mingea la colţul scurt, printre mâinile portarului Laurenţiu Brănescu.

În urma acestui succes, Dinamo a urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii I, în timp de Gaz Metan rămâne pe ultimul loc.

FC Dinamo Bucureşti — CS Gaz Metan Mediaş 3-1 (1-0), Stadion ''Dinamo'' — Bucureşti
Au marcat: Paul Anton (32 — penalty), Cosmin Hanca (72, 75), respectiv Sergiu Popovici (90 4).
Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), George Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) — CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) — LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor