Tenis. Irina Begu, învinsă în prima manşă a circuitului de la Toronto (WTA). Niculescu, calificare la dublu

Jucătoarea română nu a făcut faţă americancei Venus Williams, fiind învinsă în trei seturi cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu. (Neal Trousdale/facebook)

Irina Begu (26 ani, 59 WTA) a pierdut confruntarea cu jucătoarea americancă Venus Williams (37 ani, 9 WTA) - sora mai mare a fostei număr unu mondial Serena, luni, în debutul turneului WTA de la Toronto (Canada) - 'Rogers Cup', dotat cu premii totale în valoare de 2.434.389 dolari.

Begu, sportivă venită din calificări, s-a înclinat în faţa favoritei numărul nouă la cucerirea trofeului în trei seturi cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3. Partida a durat o oră şi 57 de minute.

Românca, care va primi pentru participare un cec în valoare de 7.745 dolari şi 31 de puncte WTA, a avut în acest meci 4 aşi şi 6 duble greşeli în timp ce adversara ei nu a avut nici un as dar a comis nu mai puţin de 10 duble greşeli.

Într-un alt meci, pe tabloul principal de dublu a competiţiei, Monica Niculescu alături de cehoaica Barbora Krejcikova a acces în optimile de finală, după ce au dispus de perechea formată din americancele Christina McHale şi Asia Muhammad, scor final 6-1, 6-3.

Cele două şi-au asigurat astfel un cec în valoare de 9.170 dolari şi 105 puncte WTA la dublu. Ele urmează acum să înfrunte în optimi pe favoritele numărul trei, Lucie Safarova/Barbora Strycova (Cehia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport