Fotbal: CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 4-1, în etapa a 5-a a Ligii I

(Ian Walton/Getty Images)
Epoch Times România
26.08.2014

Echipa CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu 4-1 (1-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a 5-a a Ligii I de fotbal, disputat luni seara.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ciprian Petre, care l-a învins pe portarul Felgueiras cu un şut la colţul lung (min.16). CFR a reuşit să egaleze înainte de pauză, prin Bruno Guima (min.41). Clujenii au trecut în avantaj în repriza secundă, graţie reuşitei lui Ionuţ Larie (min.52), scorul final fiind stabilit de Gregory Tade, care reuşit o "dublă" în minutele 67 (din penalty) şi 85.

După ce a ratat o lovitură de la 11 m prin Aymen Tahar (min.76), Gaz Metan a încheiat partida în 10 jucători, ca urmare a eliminării lui Sergiu Muth, pentru o intrare dură asupra unui adversar (min.84).

În urma acestui succes, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în clasament, la 3 puncte de liderul Petrolul Ploieşti, în timp ce Gaz Metan, echipă aflată la primul eşec din acest sezon, a coborât pe locul 8.

FC CFR Cluj — Gaz Metan Mediaş 4-1 (1-1), stadion "Dr. Constantin Rădulescu" — Cluj-Napoca

Au marcat: Bruno Guima (41), Ionuţ Larie (52), Gregory Tade (67, 85), respectiv Ciprian Petre (16)

Cartonaş roşu: Sergiu Muth (Gaz Metan, 84)

Arbitru: Adrian Illyes (Ploieşti), asistenţi: Aurel Oniţa (Constanţa), Ciprian Danşa (Oradea); rezervă — Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe).

Observator CCA: Eduard Dumitrescu (Piteşti), observator LPF: Romulus Gabor (Hunedoara).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor