Fotbal: Atacantul Bogdan Apostu a semnat cu FCM Târgu Mureş

Epoch Times România
29.03.2012

Conducerea Fotbal Club Municipal Târgu Mureş a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, transferarea atacantului Bogdan Apostu, care a semnat cu clubul mureşan un contract pe o perioadă de un an şi jumătate.

"E un jucător cu o carte de vizită impresionantă (...). Ultima echipă la care a fost legitimat a fost Petrolul Ploieşti. Noi, împreună cu staff-ul tehnic, suntem foarte mulţumiţi că într-o luptă contra-cronometru am reuşit să îl legitimăm pe ultima sută de metri. Legitimarea s-a produs săptămâna trecută, chiar înaintea partidei din deplasare de la Ploieşti, deci putem spune că Bogdan are ceva vechime la echipa noastră. Eu îi doresc din tot sufletul succes, sper să ajute - împreună cu staff-ul tehnic, cu ceilalţi jucători care fac parte din echipa noastră - la îndeplinirea obiectivului pe care dumneavoastră îl cunoaşteţi, salvarea de la retrogradare în acest sezon", a declarat Anton Heleşteanu, directorul general al FCM Târgu Mureş.

Fotbalistul Bogdan Apostu a declarat presei că este bucuros că a venit la Târgu Mureş, că alegerea sa este inspirată, mai ales pentru că şi-a dorit de multă vreme să lucreze cu tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău.

"Sper şi cred că cu tărie că putem să îndeplinim împreună obiectivul propus, şi anume salvarea de la retrogradare. Sunt convins că locul pe care îl ocupă FCM în clasament în acest moment este sub valoarea lotului de jucători şi acesta a fost principalul argument pentru care am ales să vin aici", a arătat Apostu.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a accentuat la rândul său că şi-a dorit acest jucător în lot în fiecare an, că a purtat discuţii şi înainte pentru a-l obţine, dar că din anumite motive nu a reuşit.

"Acum este aici, îi cunosc valoarea, e un atacant de gol, un atacant care ne este util, un jucător căruia îi plac spaţiile de contraatac, dar şi în faţa porţii e un jucător care are execuţii foarte bune. Sigur, preocuparea mea, a staff-ului tehnic este de a-l aduce cât mai rapid la un ritm de joc, pentru că a lipsit în ultimul timp, a mai fost şi la alte echipe şi îi lipseşte pregătirea fizică şi jocurile în picioare. Cât mai rapid trebuie să îl aducem la o formă bună, mai ales că au mai rămas jocuri care se joacă în 5-6 săptămâni", a susţinut Sabău.

Antrenorul a spus că în ultimele meciuri se va juca din trei în trei zile şi că va fi mare nevoie de Apostu, însă pregătit foarte bine.

Sabău a mai arătat că aşteaptă ca fotbalistul să intre cât mai repede în ritm, apreciind că acest fapt se va întâmpla în cel mult două săptămâni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor