Cîţu: Dragnea şi-a luat BANCA la partid. PSD continuă marşul triumfal cu bocancii pe instituţiile economiei

În dorinţa lui de a închide gura tuturor instituţiilor independente faţă de prestaţia Guvernului PSD, liderul suprem al partidului Liviu Dragnea se pregăteşte să acapareze conducerea Băncii Naţionale, şi-a manifestat nemulţumirea liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Facebook)

Consecvenţi cu planurile lor, pesediştii continuă marşul triumfal cu bocancii pe instituţiile economiei, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Florin Cîţu, fost economist şef la ING Bank.

"Dragnea şi-a luat BANCA la partid. PSD nu iartă nimic. Consecvenţi cu planurile lor psd-iştii continuă marşul lor triumfal cu bocancii pe instituţiile economiei. Să recapitulăm. Comisia Naţională de Prognoză, Curtea de Conturi, ASF şi cu voia dumneavoastră ultima pe listă, Banca Naţională a României. Poate vă întrebaţi de ce au nevoie psd-iştii şi de banca centrală. Vă spune eu", a declarat Florin Cîţu.

Potrivit liberalului, singura instituţie credibilă care ar putea să corecteze din derapajele programului de guvernare al PSD şi să comunice transparent situaţia reală a economiei cu partenerii noştri internaţionali este BNR.

"În dorinţa lui de a închide gura tuturor instituţiilor independente faţă de prestaţia Guvernului PSD, Dragnea pregăteşte încă o nominalizare politică în funcţia de viceguvernator al BNR. Cu această ultimă piesă PSD acaparează în totalitate (cu excepţia guvernatorului) conducerea băncii naţionale", a precizat Florin Cîţu.

În opinia deputatului PNL, instituţia îşi pierde credibilitatea, devine o instituţie politizată cu un consiliu de administraţie format din foşti membri PSD fără experienţă în sectorul financiar-bancar.

"Cum va gestiona guvernatorul Isărescu această problemă? Nu stiu. Mă aştept ca de acum înainte toate derapajele PSD-ului în domeniul economic să fie trecute pe "mute". Asta chiar este o veste proastă", a subliniat Florin Cîţu, adăugând hashtag-ul #romaniitrebuiesastie

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne