Fost contractor guvernamental dezvăluie fotografii cu extratereştri din Area 51 [video]


Un fost savant ce a lucrat în Aria 51 a susţinut că extratereştrii sunt reali şi prietenoşi.
Un fost savant ce a lucrat în Aria 51 a susţinut că extratereştrii sunt reali şi prietenoşi. (Captură Foto)

Inginerul Boyd Bushman, care a murit în 7 august 2014, a dezvăluit într-un interviu filmat înaintea morţii sale ceea ce el susţine că sunt informaţii despre extratereştri şi fotografii ale acestora, precum şi imagini ale unei nave spaţiale extraterestre.

Conform mărturiei lui Bushman, dovezile ar fi fost obţinute pe vremea când lucra cercetător senior în cadrul companiei americane Lockheed Martin.

Brevetele americane înregistrate de Boyd Bushman includ menţiunea că a lucrat la Lockheed Martin, un proeminent contractor pentru guvernul SUA în domeniul tehnologiei, unde se desfăşoară numeroase proiecte ultrasecrete. Brevetele ar fi, în acest sens, dovezi ale faptului că Bushman a fost într-adevăr angajat al celebrei firme.

Proiectele la care a lucrat, conform mărturiei sale, includ un sistem pentru detectarea avioanelor de luptă, sau a urmelor lăsate de rachete, un sistem de detectare a metalelor şi un aparat pentru detectarea radiaţiilor.

Interviul a fost postat pe youtube de către Mark Q. Patterson, pe care New York Daily News îl identifică drept un inginer contractor din industria aerospaţială.

În timpul interviului, Bushman a declarat că a avut acces la informaţii secrete. El a prezentat o serie de fotografii care ar fi fost făcute unor extratereştri şi apoi a descris fiinţele respective. Fiinţele ar fi, susţine Bushman, de pe planeta Quintonia (pronunţat fonetic pe materialul video), care s-ar afla la o distanţă de 68 de ani lumină de Pământ. Totuşi, conform inginerului, aceşti extratereştri ar fi fost capabili să călătorească până acolo în numai 45 de ani tereştri.

Boyd mai susţine că unii dintre extratereştri au vârste de peste 200 de ani, adăugând că existau la vremea respectivă 18 extratereştri care lucrau cu echipa sa de cercetători. El a descris amănunte anatomice ale acestora - ar avea cinci degete la fiecare mână şi 5 degete la fiecare picior, doi ochi, dar 3 coloane vertebrale (care de fapt ar fi făcute din cartilaje).

De asemenea, fiinţele descrise de el ar comunica telepatic. Bushman susţinea că deseori îşi formula o întrebare în minte, apoi dacă “intrai într-o cameră cu unul dintre ei, dintr-o dată te trezeai că primeai răspunsul la întrebarea ta - răspuns care se auzea cu vocea proprie”. Alienii, conform lui Bushman, ar folosi "vocea" persoanei pentru a-i răspunde telepatic.

Pe video se poate observa că fotografiile cu extratereştrii sunt clare, deşi cele cu nava extraterestră nu sunt la fel de clare.

Nava spaţială ar avea 11,5 m în diametru, conform mărturiei lui Bushman. De asemenea, el susţine că extratereştrii ar fi dus aparatul său foto la bordul navei lor şi ar fi făcut poze planetelor din sistemul nostru solar, pe care el le-a prezentat în timpul interviului.

Bushman a mai declarat că a cerut chiar o fotografie cu centrul de comandă al navei spaţiale şi a primit o poză cu ceea ce pare a fi o structură asemănătoare cu o pânză de păianjen. “Nu ştiu ce înseamnă asta”, a spus el.