Apariţii OZN 2014: Două apariţii OZN în aceeaşi zi i-au uimit pe locuitorii din Florida

Două obiecte zburătoare neidentificate (OZN) au fost reperate în două locaţii separate în Florida, pe 15 septembrie.

În timp ce un OZN a fost văzut la Fort Lauderdale dimineaţa, altul a apărut la aproximativ 12 ore mai târziu, la Ponce Inlet.

Conform unui caz de apariţie OZN înregistrat de Reţeaua Mutuală OZN (Mufon), un OZN ce se deplasa cu viteză mare a fost văzut în Florida.

Conform declaraţiei din Cazul 598886, martorul conducea către Fort Lauderdale pe autostrada I-95 în jurul orei 10:20, în dimineaţa zilei de 15 septembrie, atunci când a văzut OZN-ul pe cer.

Martorul a surprins imagini cu OZN-ul în mod accidental, el fotografiind cerul atunci când a apărut obiectul zburător.

“Am văzut un curcubeu dublu pe cer”, a spus martorul conform Open Minds. “Mi-am scos smartphone-ul pentru a fotografia curcubeul şi am făcut patru fotografii succesive”.

Martorul care a trimis câteva fotografii la MUFON pentru investigaţii a mai declarat: “În a patra fotografie am surprins ceea ce pare a fi un OZN ce zbura foarte repede lângă curcubeu. Pe cât de repede a apărut, la fel de repede a dispărut.”

Cealaltă raportare a fost în aceeaşi zi, pe 15 septembrie, atunci când multe persoane din oraşul Ponce Inlet au declarat că au văzut OZN-ul şi au auzit diferit sunete dinspre acesta, conform unui alt raport MUFON.

Conform cazului înregistrat, la ora 10:15 PM, locuitorii cartierului au ieşit în stradă după ce au auzit un huruit puternic ce a durat între 5 şi 8 secunde. Atunci când oamenii au ieşit din case, priveliştea i-a uimit şi mai mult. Au spus că au văzut un OZN ce plutea la altitudine mică în apropiere.

“Zgomotul a fost atât de puternic încât ne-am alarmat. Aşa că am ieşit afară. Câţiva vecini au ieşit şi ei îngrijoraţi şi alarmaţi. Câinii din cartier lătrau, iar apoi au devenit foarte liniştiţi”, a declarat un martor conform unui alt raport Open Minds.

Alte declaraţii de la diferiţi martori sugerează că obiectul a fost staţionar pe cer pentru o vreme, iar apoi a început să se deplaseze încet şi foarte silenţios spre vest. După observarea OZN-ului, a fost auzit puţin mai târziu un sunet ca de elicopter. Localnicii sunt încă uimiţi de acest incident, având în vedere şi faptul că zona este de obicei foarte liniştită, traficul aerian fiind de asemenea minim.

În Florida au fost observate recent mai multe OZN-uri, doar în ultimele luni fiind văzute foarte multe astfel de obiecte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe