Firea, în lumina reflectoarelor. Ciucu: Cam aşa arată o execuţie bugetară care ne va duce către falimentul oraşului

"Vă distraţi? Nu-i nimic, nota de plată va veni, poate nu în mandatul doamnei, dar va veni", i-a avertizat pe bucureşteni consilierul liberal Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu se arată revoltat de modul în care primăriţa Gabriela Firea înţelege să gestioneze imensele resurse financiare de care dispune Capitala. Principalele cheltuieli ale Primăriei pe primele trei luni ale anului prevesteşte, în opinia liberalului, un viitor dezastru.

"Cam aşa arată execuţia bugetară pe primele trei luni. Cam aşa arată o execuţie bugetară care ne va duce către falimentul oraşului. Subvenţii enorme pentru cele două regii "autonome", şi vreo 20,5 milioane de euro pentru spectacole şi festivaluri. 20 mil euro doar în primele 3 luni, da? În aprilie au mai fost şi târgul de Paşte, festivalul luminilor şi un festival cu muzică populară/etno în Parcul Izvor, acestea nu-s cuprinse în execuţia pe primele trei luni", a declarat Ciprian Ciucu.

Execuţie bugetară
Execuţie bugetară (Facebook.com / Ciprian Ciucu)

"Acesta este trendul cheltuielilor, este deja setat şi corespunde "planificării" bugetare (ghilimele îşi au rostul lor!) pentru întregul an 2017. Nu mă întrebaţi de investiţii, nu le-am găsit", a precizat Ciprian Ciucu, adăugând că, la cum avansează investiţiile începute deja în Bucureşti, nici nu-i de mirare (vezi pasajul Piaţa Sudului).

Însă, fără doar şi poate va veni la un moment dat şi nota de plată.

"Vă distraţi? Nu-i nimic, nota de plată va veni, poate nu în mandatul doamnei, dar va veni. Doamna se va fi retras de mult la reşedinţa lor din Voluntari (cu deschideri spre autostrăzi) iar noi vom plăti facturile şi distracţia din aceşti ultimi 9 ani în care nu s-a întâmplat nimic, dar nimic durabil şi consistent în Bucureşti. Infrastructura are şi ea o durată de viaţă...", a subliniat Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne