FED CUP. Partida România - Rusia din barajul de calificare se va desfăşura la Cluj-Napoca

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi gazda partidei dintre echipele feminine de tenis ale României şi Rusiei, din barajul de calificare la turneul final al Fed Cup, programat să se desfăşoare pe 7 şi 8 februarie 2020, a anunţat Federaţia Română de specialitate pe site-ul său oficial.
Echipa de Fed Cup a României - Simona Halep, Mihaela Buzărnescu,  Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.
Echipa de Fed Cup a României - Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru. (Romania Fed Cup Team/facebook)

Echipele feminine de tenis ale României şi Rusiei îşi vor disputa calificarea la turneul final al Cupei Federaţiei în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 7 şi 8 februarie 2020, potrivit anunţului făcut de Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.

Astfel, arena clujeană va găzdui pentru a cincea oară un meci de o asemenea anvergură, după cele din 2016 cu Cehia şi Germania, respectiv în 2018 cu Canada şi Elveţia.

În cazul unui rezultat favorabil, tricolorele noastre se vor număra printre celelalte 12 naţionale care îşi vor disputa titlul de campioană, turneul final al Fed Cup urmând a avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta.

Anul acesta, România a pierdut la mare luptă duelul cu Franţa de pe Kindarena din Rouen, scor final 3-2, în semifinalele competiţiei.